Foto’s willen nog niet

Dé reden waarom ik deze site in WordPress ben gaan aanpassen was vanwege het eenvoudig opzetten van foto galeries.  Het installeren van WordPress ging vrij eenvoudig en vlot. Echt een hele verbetering tov Joomla dat ik hiervoor heb uitgeprobeerd.

Binnen no time heb ik een hele nieuwe site draaiend en vol enthousiasme aan de gang om wat foto’s te plaatsen. Helaas, ik loop tegen hetzelfde fenomeen aan als bij mijn pogingen met Joomla en de Phoca gallery: na het selecteren en uploaden van mijn foto’s staan ze wel in de juiste directories op de hosting site, maar zie ik uitsluitend kadertjes waarin geen afbeelding staat. Ook de thumbnails zijn aangemaakt, maar tonen niet op de pagina’s. Ook binnen de admin tools van wordpress zie ik ze staan, maar vertoont geen afbeelding.

Ik begin steeds meer te vermoeden dat het aan mijn hosting abonnement ligt, dus de hosting provider van mijn domein maar een vraag gesteld. Hopelijk brengen zij licht in mijn duisternis.

Nog even wachten dus, daarna ga ik weer verder met deze site……

Een gedachte over “Foto’s willen nog niet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *