Fotoworkshop de Hoge Veluwe

Fotoworkshop de Hoge Veluwe

Een prachtige dag in het najaar met veel zon en goed gezelschap. Met Topfotoreizen mee naar de Hoge Veluwe voor een geslaagde dag.

Vroeg opstaan en dan naar het bekende Radio Kootwijk zendergebouw. Markant gebouw in deze omgeving. We hadden mazzel dat er een vrijwilliger / gids aanwezig was die ons even binnen liet voor een paar mooie opnamen.

Daarna doorgereden naar ingang Hoenderloo en daar per witte fiets de Hoge Veluwe op. Her en der gestopt voor een paar mooie fotolocaties. Een bijzondere route doro het zand omdat we even dachten dat we een “pad” volgden dat al snel op het volgende ge-asfalteerde deel uit zou komen. Helaas, dat was even een uurtje ploeteren met de fiets aan de hand.

Eind van de dag nog achter een wildscherm plaatsgenomen, het was tenslotte de Bronst tijd voor de (edel)herten in dit gebied. We hebben wel wat geburl gehoord en een mannetje met kudde gezien. Maar geen spectaculaire gevechten voor een plek in rangorde van de kudde.

Half acht het park uit, op zoek naar een hapje eten wat we uiteindelijk bij de Cantharel hebben genuttigd. Hieronder de resultaten van een lange, vermoeiende en boeiende dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.